Online

22°

DBVW Online – 2022

12.03.22Luke is De Bestn vant Westn Online!
Na een ongeziene online stemming (meer dan 1100 votes per persoon), en een keiharde keuze van de jury, heeft Luke aan het langste eind getrokken en wordt hij zo gekroond tot winnaar voor 2022. Braxn verliest voor de tweede keer in de online competitie, maar hij kan niet worden aanzien als de verliezer: zijn laatste battle was keihard, en evengoed had hij de beker in z’n trofeeënkast kunnen plaatsen.
Met dank aan Samoerai voor het hosten, Tovenoare en MC Rizz voor hun jureerwerk, Oh Snap Grfx voor het beeldmateriaal, de deelnemers voor hun inzet en het publiek voor hun massale steun! Tot volgend jaar!

Beluister alle tracks in de onderstaande playlist.

20°

DBVW Online – 2020

Tussen 19 oktober en 21 november streden 16 West-Vlaamse rappers voor de beker alsook de titel van De Bestn vant Westn 2020’.

De eerste DBVW Online editie was fenomenaal! Superharde match-ups gezien, killer punchlines en heel veel interactie met het publiek. Het was een wervelwind van emotie voor de deelnemers en een wervelwind van spektakel voor het publiek. Na 4 keiharde battles en evenveel tegenstanders die het loodje moesten leggen is MC Rizz overgebleven als de enige echte De Bestn vant Westn 2020. In de finale ging het nog nek-aan-nek met Tovenoare, maar Mc Rizz kwam er victorieus uit. Nog eens dikke shout out naar alle deelnemers die zich hebben opgegeven en naar de West-Vlamsche Hip Hop pagina voor de samenwerking en het vlotte verloop

Hosts: Samoerai & DB
Jury: Vorre, Siebrand & Publieksstem

Beluister alle tracks in de onderstaande playlist.